Đorđe Balašević Ringišpil Tekst : Zimske note i ljubav prema majci /Đorđe Balašević objavio ... : verse 1 curi od jutros u čet'ri i pet rešilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise.

Đorđe Balašević Ringišpil Tekst : Zimske note i ljubav prema majci /Đorđe Balašević objavio ... : verse 1 curi od jutros u čet'ri i pet rešilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise.. Đorđe balašević — ringišpil — tekst. O, daj okreni taj ringispil u mojoj glavi to ne zna niko, samo ti bez tebe drveni konjići, tužno stoje dođi, iz plave boce se pojavi bar jednu želju ispuni i dodaj. verse 1 curi od jutros u čet'ri i pet rešilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise. Nad gradom danima vise iste kulise. Bez tebe drveni konjici, tuzno.

verse 1 curi od jutros u čet'ri i pet rešilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise. O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. Prolazi vreme, al to mu je manir, i sve je to plitko k o plekani tanjir. Lyrics for ringispil by đorđe balašević. Curi od jutros u cet'ri i pet, resilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise.

Djordje Balasevic - Provincijalka - (Live) - (Narodno ...
Djordje Balasevic - Provincijalka - (Live) - (Narodno ... from i.ytimg.com
D taj ringišpil u mojoj glavi. 5 minutes and 37 seconds, bitrate Слова песни ringispil đorđe balašević. O, daj okreni taj ringispil u mojoj glavi to ne zna niko, samo ti. O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi to ne zna niko, samo ti bez tebe drveni konjići tužno stoje. Prolazi vreme, al' to mu je manir, ma sve je to plitko k'o plekani tanjir. D g d b7 em o, daj okreni taj ringispil u mojoj glavi. verse 1 curi od jutros u čet'ri i pet rešilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise.

Đorđe balašević — ringišpil — tekst.

Akordi pesme ringispil, izvođač:đorđe balašević. Poliva kiša al' to joj je zanat, ma sve mi je ravno k'o severni banat, manje više, i sa kišom i bez kiše. O, daj okreni taj ringispil u mojoj glavi to ne zna niko, samo ti. Vreme se vuče k'o teretni voz, gde li večeras da pomolim nos? 5 minutes and 37 seconds, bitrate Prolazi vreme, al to mu je manir, i sve je to plitko k o plekani tanjir. Pre četiri dana primljen je u infektivnu kliniku kliničkog centra vojvodine u novom sadu nakon što je otkriveno da je pozitivan na korona virus, a stanje mu se juče popodne dodatno pogoršalo usled ranijih hroničnih zdravstvenih problema. Vremena, a ja tezak tip pa gravitacija zacas uzima svoje slab sam ja igrac za subotnje guzve al' shvatam pomalo te pokretne spuzve netko pijan lakse zivot odrobija deder okreni taj ringispil u mojoj glavi to ne zna nitko, samo. Rešilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise poliva kiša al' to joj je zanat ma sve mi je ravno k'o severni banat manje više, i sa kišom i bez kiše vreme se vuče k'o teretni voz gde li večeras da pomolim nos? B7 em to ne zna niko, samo ti g d bez tebe drveni konjići. Слова песни ringispil đorđe balašević. O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi to. Free djordje balasevic ringispil tekst na.

Curi od jutros u cet'ri i pet, resilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise. Poliva kiša al' to joj je zanat, ma sve mi je ravno k'o severni banat prolazi vreme, al' to mu je manir, i sve je to plitko k'o plekani tanjir. O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. Vremena, a ja tezak tip pa gravitacija zacas uzima svoje slab sam ja igrac za subotnje guzve al' shvatam pomalo te pokretne spuzve netko pijan lakse zivot odrobija deder okreni taj ringispil u mojoj glavi to ne zna nitko, samo. Đorđe balašević ringispil o, daj okreni taj ringispil u mojoj

Vreme 1113 - Intervju - Djordje Balasevic, kantautor ...
Vreme 1113 - Intervju - Djordje Balasevic, kantautor ... from www.vreme.com
verse 4 prolazi vreme al' to mu je manir i sve je to plitko k'o plekani tanjir izeš sliku nigde jedra na vidiku. Poliva kiša al' to joj je zanat, ma sve mi je ravno k'o severni banat prolazi vreme, al' to mu je manir, i sve je to plitko k'o plekani tanjir. B7 em to ne zna niko, samo ti g d bez tebe drveni konjići. O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi to. D g d b7 em o, daj okreni taj ringispil u mojoj glavi. Đorđe balašević — ringišpil — tekst. Izes sliku, nigde jedra na vidiku. Nad gradom danima vise iste kulise.

Nad gradom danima vise iste kulise.

chorus o, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi to ne zna niko. Prolazi vreme, al to mu je manir, i sve je to plitko k o plekani tanjir. Lyrics for ringispil by đorđe balašević. 5 minutes and 37 seconds, bitrate Curi od jutros u cet'ri i pet, resilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise. Poliva kiša al' to joj je zanat, ma sve mi je ravno k'o severni banat prolazi vreme, al' to mu je manir, i sve je to plitko k'o plekani tanjir. O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi to ne. Curi od jutros u cet'ri i pet, resilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise. Slab sam ja igrač za subotnje gužve al shvatam pomalo te pokretne spužve neko pijan lakše život odrobija. O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. Slab sam ja igrač za subotnje gužve al' shvatam pomalo te pokretne spužve neko pijan lakše život odrobija. Nad gradom danima vise iste kulise. Free download djordje balasevic ringispil audio 1991 hd.mp3, uploaded by:

verse 1 curi od jutros u čet'ri i pet rešilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise. O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi to ne zna niko, samo ti bez tebe drveni konjići tužno stoje. 5 minutes and 37 seconds, bitrate Pre četiri dana primljen je u infektivnu kliniku kliničkog centra vojvodine u novom sadu nakon što je otkriveno da je pozitivan na korona virus, a stanje mu se juče popodne dodatno pogoršalo usled ranijih hroničnih zdravstvenih problema. Prolazi vreme, al' to mu je manir, ma sve je to plitko k'o plekani tanjir.

Djordje Balasevic - D Mol (Skopje,Boris Trajkovski) 14.11 ...
Djordje Balasevic - D Mol (Skopje,Boris Trajkovski) 14.11 ... from i.ytimg.com
Đorđe balašević , čuveni kantautor, nas je napustio. Prolazi vreme al' to mu je manir i sve je to plitko k'o plehani tanjir izeš sliku nigde jedra na vidiku. verse 4 prolazi vreme al' to mu je manir i sve je to plitko k'o plekani tanjir izeš sliku nigde jedra na vidiku. O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi to. Nad gradom danima vise iste kulise. Curi od jutros u cet'ri i pet, resilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise. Akordi pesme ringispil, izvođač:đorđe balašević. Bez tebe drveni konjici, tuzno.

Curi od jutros u cet'ri i pet, resilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise.

Izeš sliku, nigde jedra na vidiku. verse 1 curi od jutros u čet'ri i pet rešilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise. Rešilo nebo da potopi svet nad gradom danima vise iste kulise poliva kiša al' to joj je zanat ma sve mi je ravno k'o severni banat manje više, i sa kišom i bez kiše vreme se vuče k'o teretni voz gde li večeras da pomolim nos? Pre četiri dana primljen je u infektivnu kliniku kliničkog centra vojvodine u novom sadu nakon što je otkriveno da je pozitivan na korona virus, a stanje mu se juče popodne dodatno pogoršalo usled ranijih hroničnih zdravstvenih problema. chorus o, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi to ne zna niko. verse 4 prolazi vreme al' to mu je manir i sve je to plitko k'o plekani tanjir izeš sliku nigde jedra na vidiku. Free download djordje balasevic ringispil audio 1991 hd.mp3, uploaded by: O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. Vreme se vuče k'o teretni voz, gde li večeras da pomolim nos? D taj ringišpil u mojoj glavi. Akordi pesme ringispil, izvođač:đorđe balašević. Lyrics for ringispil by đorđe balašević. Poliva kiša al' to joj je zanat, ma sve mi je ravno k'o severni banat, manje više, i sa kišom i bez kiše.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Bfb Pencil X - Ask Us Beep Lost Again So This Time A Male Is Gonna Be - Have only just realized i forgot to.

Herz Zum Ausdrucken / herz zum ausdrucken - 1Ausmalbilder.com / Herz zum ausdrucken 7 beste herz ausmalbilder zum ausdrucken seiten zum ausmalen von herzen sind eine großartige möglichkeit ihr herz auf dem ärmel zu tragen und es mit jemandem zu teilen den.

Jeff Bezos Dc House - The Many Places Amazon CEO Jeff Bezos Calls Home - WSJ / Purchaesd by amazon founder and washington post owner, jeff bezos for $19m.